Szolgáltatások

Fejlessze tovább vállalkozását, ha már pénzügyei túlnőtték a könyvelő iroda – ügyfél kapcsolat kereteit.

 

Az általunk nyújtott szolgáltatással egy virtuális belső munkatársat kap, aki elintézi pénzügyeit, vezeti könyvelését, tanácsot ad és segít Önnek kontrollálni a pénzügyi folyamatokat. Nálunk megtalálja pénzügyi, számviteli, kontrolling csapatát anélkül, hogy jelentős beruházást kellene megvalósítania irodabővítés, munkatárskeresés, szoftvervásárlás, informatikai rendszer bővítés formájában. Differenciált szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek a megfelelő igényhez a megfelelő megoldás elvét tartva szem előtt.

Könyvelés, Bérszámfejtés,
Munkaügyi feladatok

 

Húszéves tapasztalatunkat felhasználva, nyújtunk értékes szolgáltatásokat a Partner szervezet ügyvitelében, mint könyvelés, kontolling, bérszámfejtés munkaügyi kérdések, de akár a pénzügyi és gazdasági téren felmerülő kérdésekben is. Innovatív szolgáltatásunk segítségével biztonságos online ügyviteli rendszer alakul ki, melynek segítségével szorosabbá válik a kapcsolattartás és az adatszolgáltatás.

Adótanácsadás

 

Segítünk az adótervezésben, akár egészen speciális megoldásokkal is. Sokaknak ez egy átláthatatlan útvesztő, de mi tudjuk azt a megoldást, amellyel jelentős megtakarítások érhetőek el, és megtaláljuk az ehhez illeszkedő legcélszerűbb adózási formát. „Hajózni és adózni muszáj!” szól az angol bölcsesség. De nem mindegy, hogy mennyit, mondjuk mi. Segítünk megtalálni a legjobb törvényes megoldást, melyben cége a legoptimálisabb helyzetbe kerül.

Támogató szolgáltatások

 

Egy társaság méretétől függően szükség lehet úgynevezett támogató szolgáltatásokra. Mi tudjuk mikor válik egy szervezet kötelezetté a könyvvizsgálatra, mikor kell cégmódosításra gondolni. Mi figyeljük cége mikor jut el erre a pontra, és megkeressük a legoptimálisabb megoldást. Ezeket egyedi esetekben megszervezzük, és a partnereinken keresztül bocsátjuk cége rendelkezésére.

Nonprofit szféra

 

Sokéves tapasztalattal rendelkezünk a Nonprofit világban. Gazdasági irodájaként működünk óvodáknak, általános iskolának, egyházi intézményeknek, alapítványoknak, egyesületeknek is.

Az alábbi típusú szervezeteknek végzünk szolgáltatásokat:

  • Alapítványok, Egyesületek
  • Oktatási intézmények és fenntartóik
  • Egyházi szervezetek
  • Egyéb nonprofit szervezetek