Nonprofit szféra

Az alapítástól a végelszámolásig támogatjuk a szervezet életét, stratégiai ügyektől a mindennapi életig minden területen. A Nonprofit szervezetek speciális tudást igényelnek, hiszen a tevékenységük is más, mint a forprofit szervezeteknek.

 

Olyan könyvvezetést kell folytatni, melyből ez a speciális beszámoló elkészíthető. Másrészt elkülönített nyilvántartásokat kell vezetni, mert a nonprofit világban oly gyakori pályázati elszámolások esetén ezek nélkülözhetetlenek. Mi olyan megoldásokat alkalmazunk, amelyek egyszerűvé és teljeskörűvé teszik ezeket.

Alapítványok, Egyesületek

Itt a vagyoni kérdések fontosak: mi lesz a születő vagyon sorsa, ha a szervezet már nem működik tovább, és kinek hogyan adható tovább ez a vagyon. Kik legyenek a képviselők, és még sok más kérdés.

Magán oktatási intézmények és fenntartóik
(nonprofit Kft., alapítvány, egyesület)

Az állami közpénzekkel való elszámolások sok fontos kérdést vetnek fel, melyekre a tapasztalatainkra támaszkodva, tudunk jó válaszokat adni.

Egyházi szervezetek

Nagyon speciális ezen szervezetek nyilvántartása, valamint a hozzá kapcsolódó döntési pontok. Ebben nagy tapasztalattal rendelkezünk. Sok éve dolgozunk olyan egyházi szervezetekkel amelyeknek nemzetközi kapcsolataik vannak.

Egyéb nonprofit szervezetek

Léteznek olyan szervezeti formák, melyek kevésbé ismertek, de ezek könyvvezetését is fel tudjuk vállalni, ilyenek pl. a szövetkezeti forma és egyebek.

Lépjünk tovább együtt!