Támogató szolgáltatások

A szervezetek indulásakor és és fejlődése során vannak olyan események, amelyek túlmutatnak az Irodánk szolgáltatási körén. Megbízható partnereinken keresztül nyújtunk ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokat, valamint jelentős árkedvezményt is elérhetünk.

Könyvvizsgálat

Cégének – méretétől függően – szüksége lehet könyvvizsgálatra, de ez akár egyedi esetekben is előfordulhat. Ezt megszervezzük, és a partnereinken keresztül bocsátjuk a rendelkezésére. Szolgáltatásunkban figyelemmel kísérjük, hogy cége mikor válik kötelezetté a könyvvizsgálatra, erre időben felhívjuk a figyelmét, és természetesen megtaláljuk a legjobb megoldást is.

Cégalapítás, Jogi tanácsadás

Egy társaság jövőjét a létrehozásakor hozott döntések nagyban meghatározzák. Az ekkor elkövetett hibákat később már nem egyszerű korrigálni. Ha az alapítás velünk egyeztetve történik, ezek a problémák elkerülhetőek. Az esetleges későbbi módosítások során is támogatjuk Önt. Ezért javasoljuk, hogy cégjogi ügyekben is legyen a partnerünk!

Pályázati tanácsadás

Pályázatok megvalósításában a következő segítséget tudjuk Önnek nyújtani:

  • Pályázati tanácsadás: Cégnek megfelelő pályázat és projekt ajánlása, kiválasztása
  • Pályázati koncepció összeállítása
  • Pályázati dokumentáció összeállításában közreműködés, külsős pályázatíró esetén az Önök által előállítandó dokumentációban segítség nyújtás
  • Pályázati dokumentáció komplett megvalósítása, pályázat beadása
  • Pályázat megvalósítása során projektmenedzsment, pénzügyi elszámolás megvalósítása

Lépjünk tovább együtt!