Könyvelés, Bérszámfejtés, Munkaügyi feladatok

Könyvelési vagy adóproblémája van? Nem kap elegendő információt a döntéseihez?

Mi segítünk Önnek!

 

A Perspektívák Partneriroda optimális megoldást kínál a számviteli- és a hozzá szorosan kapcsolódó területeken felmerülő feladatok és problémák megoldására. Innovatív szolgáltatásunk segítségével biztonságos online ügyviteli rendszer alakul ki, melynek segítségével szorosabbá válik a kapcsolattartás és az adatszolgáltatás. Ráadásul így Ön is hamarabb jut információhoz. És az idő pénz!

Mindennek az alapja a pontos, precíz adatrögzítés. Olyan ez mint egy háznak az alapja. Nem látszik, de minden ezen nyugszik. Szükség esetén alacsony költségű, ám hatékony, integrált, helyben telepített online könyvviteli csomagot biztosítunk, teljes körű üzembe helyezéssel, karbantartással.

 

A szolgáltatáskör tartalmazza az alábbiakat:

Számlázás

Ma már online módon kell a számláinkat az adóhatóság felé jelenteni, egy lépésben történik meg a számlázás, és a jelentés is. Választható, hogy a mi rendszerünkkel történik-e a számlázás – online módon.

Szállító nyilvántartás

Számlaiktatás, kezelés.

Banki nyilvántartások vezetése

Az ügyfél által biztosított elérhetőség alapján napi ritmusban kérhető adat a banktól, ez kerül feldolgozásra, nincs szükség papír alapú kivonatra.

Pénztár vezetése

Online az informatikai rendszerbe kerül a pénztár adattartalma.

Főkönyvi nyilvántartások

Követelések, adók, készletek és állóeszközök nyilvántartásainak egyeztetése és karbantartása.

Adóbevallások

Havi, negyedéves és éves bevallások készítése és benyújtása (ÁFA, személyi jövedelemadó, társasági adó, helyi adók, fogyasztási adók, vám és egyéb adónemek).

Adatszolgáltatások

Beszámolók: kötelező információszolgáltatás, helyben benyújtandó dokumentumok, az év végi, jogszabályban előírt beszámolók és pénzügyi kimutatás elkészítése.

Szükség esetén átvesszük (részben, vagy egészben) cége belső gazdasági és pénzügyi koordinációját. Kidolgozzuk azt a jelentéshalmazt, amellyel az Ön döntési folyamatait a legoptimálisabban tudjuk támogatni.

Ön ért az üzlethez, mi a pénzügyekhez és az ügyvitelhez!

 

Lépjünk tovább együtt!